Back to All Events

En hyllning till Isadora

  • Gävle Teater TEATERPLAN 1 803 23 Gävle Sverige (map)

Dansaren Lilly Zetterberg och konsertpianisten Roland Pöntinen tar tillsammans oss tillbaka till en tid av oskuldsfullhet och revolution med originalkoreografier av Isadora Duncan och musik av Brahms, Chopin, Scriabin med flera. Koreografierna som dansas kommer från olika perioder av Isadoras liv – både från hennes tidiga verk (ca 1904) – till hennes sista koreografi (1922). Isadora Duncan förkroppsligade såväl sin tid som visionen om en framtid.

För att boka biljetter besök: http://www.gavleteater.se/evenemang/evenemang/302-hyllning-till-isadora-lilly-zetterberg-roland-pontinen


The dancer Lilly Zetterberg and concert pianist Roland Pöntinen take us back to a time of innocence and revolution with original choreographies by Isadora Duncan and music by Brahms, Chopin, Scriabin and others. The choreographies that are danced come from various periods of Isadora's life - both from her early works (circa 1904) - to her last choreography (1922). Isadora Duncan embodied both her time and the vision of a future.

For booking, please visit: http://www.gavleteater.se/evenemang/evenemang/302-hyllning-till-isadora-lilly-zetterberg-roland-pontinen

Earlier Event: April 29
En hyllning till Isadora
Later Event: June 26
Florens Workshop