Lilly Zetterberg är utbildad vid Kungliga Svenska Balettskolan, Stockholm, Palucca School i Dresden och Boston Ballet School i Boston. Hon har dansat i ett balettkompani i Nashville och arbetar nu som frilansande dansare med Isadora Duncans koreografier som specialitet.Lilly har studerat och arbetar med Kathleen Quinlan som ärvde traditionen från två av Isadoras elever, Maria Theresa Duncan och Anna Duncan. De var två av Isadoras ”Isadorables”.

När dansaren Lilly Zetterberg återger några av Duncans koreografier i gästspelet ”Hyllning till Isadora” på Palladium i Malmö andas framförandet perfektion och elegans.
— Boel Gerell, Sydsvenskan

Anna Duncan lämnade sedan alla hennes ägodelar till Kathleen som blev utställda här i Stockholm på Dansmuseet, men är nu flyttade till Tanz Archiv i Köln.Lilly studerade Anna Duncans kollektion när den var här i Stockholm och ärvde några av Anna Duncans kostymer att dansa i.Så därför kan vi se Isadoras dans levande här i Stockholm genom föreställningar med Lilly Zetterberg.

 I Stockholm har Lilly haft föreställningar på Konserthuset, Forum, Moderna Museet, Kulturhuset i Ytterjärna, Weld, Dansmuseet och Boulevardteatern samt även uppträtt runtom i Sverige och i Europa. Tillsammans med två av Sveriges mest framgångsrika konsert pianister Roland Pöntinen och Henrik Måwe.

Var och en som uppför Isadora Duncans danser måste på ett trovärdigt sätt bli Isadora. Lilly Zetterberg gör oss genast lugna när hon tar de första stegen på scen. Hennes rörelser är trovärdiga, inte bara vackra. En värld uppstår som genom ett trollslag, den idealvärld Duncan strävade mot med sina solon till romantisk musik. Vi ser i Lilly Zetterbergs dans inte bara en ung artist som behärskar sin kropp och sina uttrycksmedel. Vi ser en flik av det drömda Hellas där källnymferna lekte. Vad är dans? En förvandling av kroppen och ögonblicket, så att något osynligt - en dröm, ett minne, en känsla - uppfyller rummet. Lilly Zetterberg ger mening åt den armarnas poesi som är så viktig i denna koreografi: de öppna, jublande poserna och den skygga gracen men också uttrycken för värdighet, passion och trots, det som gjorde Duncan till en frihetssymbol för både kvinnor och män.
— Horace Engdahl

 Lilly Zetterberg, fotograf Tina Axelsson